What did you get( do the quiz first)

Thumbnail avatar 4255ab1946

violetunicorn267

Hey guys it da unicorn and today I have got another quiz for you guys. What mythical creature are you? Enjoy! Post your chosen answers and your result on the reply post.

 

1: What is your favorite food?

A: Lamb. Its my favorite kind of meat.

B: Anything that has pepper or any other kind of spice on it.

C: NOOODLESSSS!

D: I will eat absolutely anything as long as it isn't any sort of brain.

 

2: What is your ideal weapon?

A: A staff.

B: A bow or crossbow.

C: Any sort of axe or sword.

D: I just grab any random object and throw it at the attacker. Simple as that.

 

3: What is your ideal pet?

A: A dog. I am like one because I am fun and friendly and I like wide open spaces.

B: I am a cat person all the way! All the famous animals are cats like grumpy cat!

C: I simply adore fish. They are so pretty to look at and easy to take care of.

D: Anything as long as it isn't a walrus. I bet those things are so incredibly hard to babysit.

 

4: What are your best qualitlies:

A: Everyone says im a good leader.Im also smart and loyal.

B: I am friendly and I make friends easily. I also get along with animals really well.

C: I am intelligent and I am good at heaps of things. I also can pull off good looks.

D: I am witty and funny. I also am really good at making people smile.

 

5: What do you like to do in your spare time?

A: Explore. I love exploring.

B: Climbing trees and playing games with my friends.

C: Writing in my journal.

D: Sneaking up on my friend and putting a spider on his back. That's my afternoon.

 

6: My dream holiday is...

A:Climbing mountains and camping.

B: I wanna go to africa! It just sounds like such an interesting place and I love the animals!

C: Rowing down a long river and look at the wildlife and take pictures.

D: A city where I get to stay in a big hotel with room service.

 

7: What is your favorite spirit animals book?

A: Hunted. Devon Trunswick goes DOWN in that book and I hate devon.

B: The first book: Wild born. Abeke chooses what side she fights on and she chooses right.

C: Blood ties. When Meilin gets lost in the maze and then she finds out her spirit animal isn't useless after all.

D:Fire and ice. I just find it funny that the team eats seal brains and Tarik sings a song about them.

 

8: Your favorite colors?

A: Green and blue

B: Yellow and orange

C: Silver and pink

D: Dark blue. Just dark blue.

 

9: Are you a rebel?(lol i just decided to do this for the sake of doing it!)

A: NEVER I AM INOCCENT!

B: Not really but people think i am a rebel.

C: It depends.

D:I AM A REBEL THROUGH AND THROUGH!

 

10: What do you find annoying in people?

A: When people don't follow instructions.

B: When they betray you.

C: When they argue with me.

D: When they dont get my jokes.

 

Results:

Mostly A's= Conor

Mostly B'= Abeke

Mostly C's= Meilin

Mostly D's= Rollan

 

 

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Greetings and Salutations.

Does anyone remember me?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thumbnail avatar 4255ab1946

violetunicorn267

SOZ TYPO! GRRR MY SISTER MUST HAVE DONE IT WHEN I WENT TO THE BATHROOM! IT SAYS MYTHICAL CREATURE INSTEAD OF MAIN CHARACTER

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Greetings and Salutations.

Does anyone remember me?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thumbnail avatar c7ec521cb6

wizardartemis127

C, D, B, D, D, A, C, D, D, A

 

How many is that?...

 

2 C's... 5 D's... 1 B and 2 A's... SO ROLLAN. OHMYGOSH my favorite char.

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

FRIEND ME IF YOU LOVE The Tenth Doctor (from DW)|PetePan (from OUAT)|Sherlock Holmes (from Sherlock)

I AM OREO|Raelyn

"I'm burning up a sun just to say goodbye."

“No way man! Red cups! RED CUPS! RED CUPS!”

#SacrificeDaGoat~Angel

#Gryffindor

Thumbnail avatar 7fd3065e14

tigerdragon3764

D, C, D, A, B, C, D, D, D, B

Huh. I got Rollan.

Question for Heroes of Olympus/Spirit Animals fans:

Does Rollan kind of remind you of Leo?

Because:

-They both lost family

-They both make jokes, but are broken inside

-They both are hilarious

-They both have swords

-They are both awesome

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Call me Phoenix.

 

I may run away in anger, but I'll always come back in hope.

Thus, am the phoenix, the returner.

 

FOR SCIENCE!

 

Thumbnail avatar c7ec521cb6

wizardartemis127

Well, now that you mention it, Leo and Rollan can be similar, but there are pretty big personality differences that I probably can't explain and probably doesn't even make sense.... I'll stop talking now... but you get me right?

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

FRIEND ME IF YOU LOVE The Tenth Doctor (from DW)|PetePan (from OUAT)|Sherlock Holmes (from Sherlock)

I AM OREO|Raelyn

"I'm burning up a sun just to say goodbye."

“No way man! Red cups! RED CUPS! RED CUPS!”

#SacrificeDaGoat~Angel

#Gryffindor

Thumbnail avatar 869e3601e0

topazdragon477

1: What is your favorite food?

A: Lamb. Its my favorite kind of meat.

B: Anything that has pepper or any other kind of spice on it.

C: NOOODLESSSS!

D: I will eat absolutely anything as long as it isn't any sort of brain.

 

2: What is your ideal weapon?

A: A staff.

B: A bow or crossbow.

C: Any sort of axe or sword.

D: I just grab any random object and throw it at the attacker. Simple as that.

 

3: What is your ideal pet?

A: A dog. I am like one because I am fun and friendly and I like wide open spaces.

B: I am a cat person all the way! All the famous animals are cats like grumpy cat!

C: I simply adore fish. They are so pretty to look at and easy to take care of.

D: Anything as long as it isn't a walrus. I bet those things are so incredibly hard to babysit.

 

4: What are your best qualitlies:

A: Everyone says I'm a good leader.I'm also smart and loyal.

B: I am friendly and I make friends easily. I also get along with animals really well.

C: I am intelligent and I am good at heaps of things. I also can pull off good looks.

D: I am witty and funny. I also am really good at making people smile.

 

5: What do you like to do in your spare time?

A: Explore. I love exploring.

B: Climbing trees and playing games with my friends.

C: Writing in my journal.

D: Sneaking up on my friend and putting a spider on his back. That's my afternoon.

 

6: My dream holiday is...

A:Climbing mountains and camping.

B: I wanna go to africa! It just sounds like such an interesting place and I love the animals!

C: Rowing down a long river and look at the wildlife and take pictures.

D: A city where I get to stay in a big hotel with room service.

 

7: What is your favorite spirit animals book?

A: Hunted. Devon Trunswick goes DOWN in that book and I hate devon.

B: The first book: Wild born. Abeke chooses what side she fights on and she chooses right.

C: Blood ties. When Meilin gets lost in the maze and then she finds out her spirit animal isn't useless after all.

D:Fire and ice. I just find it funny that the team eats seal brains and Tarik sings a song about them.

 

8: Your favorite colors?

A: Green and blue

B: Yellow and orange

C: Silver and pink

D: Dark blue. Just dark blue.

 

9: Are you a rebel?(lol i just decided to do this for the sake of doing it!)

A: NEVER I AM INOCCENT!

B: Not really but people think I am a rebel.

C: It depends.

D:I AM A REBEL THROUGH AND THROUGH!

 

10: What do you find annoying in people?

A: When people don't follow instructions.

B: When they betray you.

C: When they argue with me.

D: When they don't get my jokes.

 

Results:

Mostly A's= Conor-3

Mostly B'= Abeke-1

Mostly C's= Meilin-3

Mostly D's= Rollan-3

 

 

 

O_O Woah.

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Jade

~~~~~~~~~~

 

I <3 My dog Strider

 

One Ring to Rule Them All

 

#Pray

Thumbnail avatar e266b0daa6

dragonflydragon305

D

B

A

B

B

D

D

C

C

C

 

I am tied C, D, and B

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

MnM

 

Transformice Player

Thumbnail avatar 11109074d4

sparrowmagic15

1: What is your favorite food?
A: Lamb. Its my favorite kind of meat.
B: Anything that has pepper or any other kind of spice on it.
C: NOOODLESSSS! [My friends say that I have an unhealthy noodle obsession XD]
D: I will eat absolutely anything as long as it isn't any sort of brain.

 

2: What is your ideal weapon?
A: A staff.
B: A bow or crossbow.
C: Any sort of axe or sword.
D: I just grab any random object and throw it at the attacker. Simple as that.

3: What is your ideal pet?
A: A dog. I am like one because I am fun and friendly and I like wide open spaces.
B: I am a cat person all the way! All the famous animals are cats like grumpy cat!
C: I simply adore fish. They are so pretty to look at and easy to take care of.
D: Anything as long as it isn't a walrus. I bet those things are so incredibly hard to babysit.

4: What are your best qualitlies:
A: Everyone says im a good leader.Im also smart and loyal.
B: I am friendly and I make friends easily. I also get along with animals really well.
C: I am intelligent and I am good at heaps of things. I also can pull off good looks.
D: I am witty and funny. I also am really good at making people smile.

5: What do you like to do in your spare time?
A: Explore. I love exploring.
B: Climbing trees and playing games with my friends.
C: Writing in my journal.
D: Sneaking up on my friend and putting a spider on his back. That's my afternoon.

6: My dream holiday is...
A:Climbing mountains and camping.
B: I wanna go to africa! It just sounds like such an interesting place and I love the animals!
C: Rowing down a long river and look at the wildlife and take pictures.
D: A city where I get to stay in a big hotel with room service.

7: What is your favorite spirit animals book?
A: Hunted. Devon Trunswick goes DOWN in that book and I hate devon.
B: The first book: Wild born. Abeke chooses what side she fights on and she chooses right.
C: Blood ties. When Meilin gets lost in the maze and then she finds out her spirit animal isn't useless after all.
D:Fire and ice. I just find it funny that the team eats seal brains and Tarik sings a song about them.

8: Your favorite colors?
A: Green and blue
B: Yellow and orange
C: Silver and pink
D: Dark blue. Just dark blue.

9: Are you a rebel?(lol i just decided to do this for the sake of doing it!)
A: NEVER I AM INOCCENT!
B: Not really but people think i am a rebel.
C: It depends.
D:I AM A REBEL THROUGH AND THROUGH!

10: What do you find annoying in people?
A: When people don't follow instructions.
B: When they betray you.
C: When they argue with me. [I'm so stubborn...]
D: When they dont get my jokes.

Results:
Mostly A's= Conor 2
Mostly B'= Abeke 1
Mostly C's= Meilin 6
Mostly D's= Rollan 1

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Sparrow

 

Daughter of Apollo

Ravenclaw

Queen of Netflix

 

"You need inspiration?  Suck it up cupcakes and go save the world"

 

Life's a mystery

And then people die

And all you can do about it

Is cry

 

Dearest Mods, please let everything I send pass

Thumbnail avatar 8bf0113d39

dogdragon1303

D.

 

D.

 

But I still love swords..

 

A.

 

Idk..Maybe D? I'm not my friends!

 

A and D..I love making ppl scream..But I love the unexpected!

 

D.

 

D! D! D! Seal Brains!

 

A and D

 

C.

 

B.Cant stand traitors

 

 

Well...I guess Rollans cool...

 

 

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

 

Embyr

 

Proud Christian!

 

Send a fully armed battalion

 

Acting the goat

 

I'd rather stand with God, and be judged by the world, than stand with the world, and be judged by God.

 

Proud member of Mrs. Wolfe's Haven (RP)!

 

//hiss hiss Slytherin//

 

 

Thumbnail avatar f5bda21c4d

happyhopeful24

Tie between Conor, rollan and meilin. 

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Happeh®

...hope and love last longer

and love is love is love is love is love is love is love is love

cannot be killed or swept aside.

God made you like this and loves you like this ~Pope Francis

#lovewins

happy pride

Matthew 7:1-5

Thumbnail avatar 64bdfe88b4

elfbulldog81

1: What is your favorite food?

A: Lamb. Its my favorite kind of meat.

B: Anything that has pepper or any other kind of spice on it.

C: NOOODLESSSS!

D: I will eat absolutely anything as long as it isn't any sort of brain.

 

2: What is your ideal weapon?

A: A staff.

B: A bow or crossbow.

C: Any sort of axe or sword.

D: I just grab any random object and throw it at the attacker. Simple as that.

 

3: What is your ideal pet?

A: A dog. I am like one because I am fun and friendly and I like wide open spaces.

B: I am a cat person all the way! All the famous animals are cats like grumpy cat!

C: I simply adore fish. They are so pretty to look at and easy to take care of.

D: Anything as long as it isn't a walrus. I bet those things are so incredibly hard to babysit.

 

4: What are your best qualitlies:

A: Everyone says im a good leader.Im also smart and loyal.

B: I am friendly and I make friends easily. I also get along with animals really well.

C: I am intelligent and I am good at heaps of things. I also can pull off good looks.

D: I am witty and funny. I also am really good at making people smile.

 

5: What do you like to do in your spare time?

A: Explore. I love exploring.

B: Climbing trees and playing games with my friends.

C: Writing in my journal.

D: Sneaking up on my friend and putting a spider on his back. That's my afternoon.

 

6: My dream holiday is...

A:Climbing mountains and camping.

B: I wanna go to africa! It just sounds like such an interesting place and I love the animals!

C: Rowing down a long river and look at the wildlife and take pictures.

D: A city where I get to stay in a big hotel with room service.

 

7: What is your favorite spirit animals book?

A: Hunted. Devon Trunswick goes DOWN in that book and I hate devon.

B: The first book: Wild born. Abeke chooses what side she fights on and she chooses right.

C: Blood ties. When Meilin gets lost in the maze and then she finds out her spirit animal isn't useless after all.

D:Fire and ice. I just find it funny that the team eats seal brains and Tarik sings a song about them.

 

8: Your favorite colors?

A: Green and blue

B: Yellow and orange

C: Silver and pink

D: Dark blue. Just dark blue.

 

9: Are you a rebel?

A: NEVER I AM INOCCENT!

B: Not really but people think i am a rebel.

C: It depends.

D:I AM A REBEL THROUGH AND THROUGH!

 

10: What do you find annoying in people?

A: When people don't follow instructions.

B: When they betray you.

C: When they argue with me.

D: When they dont get my jokes.

 

I'm a Rollan! :D

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

MyName:

ElvianSarynHopeLoridellFortisElementorialAvery

 

CallMe:

Elf

Ranger

ElfDaEarmuff

 

ImA:

Christian

Gen2SAMBER

Lucian

 

STATUS:

StayinIfUGuysWantMe2 :)

CaSuAlYFaNgIrLiN

 

HeresAQuote:

"LoveUrEnemies&Pray4ThoseWhoPersecuteU"

Matt5:43-44

 

Thx4HavnMe:)

 

/174813

Thumbnail avatar b7d99bda52

powerfulwolf250

1 D, 2 C, 3 A, 4 B, 5 A, 6 D, 7 A, 8 C, 9 D, 10 C

 

3 Ds, 3 Cs and 3 As. Wow. I'M A MIXED PERSONALITYYYYYY!!!!

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

TALON

 

INTP-

FEMALE  

VIRGO

 

 Nico, Kyra, Abigail, Alber

 

 

"You will never be able to truly enjoy something if you only view it through biased eyes."

 

"I'm not the one who's lost with no direction, but you'll never see."
Thumbnail avatar c5b020510f

tigerpegasus482

C: NOOODLESSSS

D: I just grab any random object and throw it at the attacker. Simple as that.

B: I am a cat person all the way! All the famous animals are cats like Grumpy Cat!

D: I am witty and funny. I am also good at making people smile

C: Writing in a journal

D: A city where I get to stay at a big hotel with room service

D: Fire and Ice I just find it funny that the team eats seal brains and Tarik sings a song about them

C: Silver and Pink

C: It depends

A: When people don't follow instructions

 

I'm either Rollan or Meilen XD

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

 

TIGERPEGASUS482 aka TIGER

Luna Blaze Angel Lilac Sushidragon Dragon Lynx Devil Solaris Tidal Suki Chryssi Corrupted Luna

Red Toxic 

 

"Sugar sugar sugar sugar sugar sugar sugar sugar, " - Tiger

- Dragon Queen

- Master of Swordfish Duels

- Queen of Steak

Thumbnail avatar 19ce8d3f51

dragonlizard570

1)none of the above, e

2)a

3)a

4)a bit of each

5)a

6)b

7)out of thoughs:d

8)black

9)d

10)b

conor!?! i thought it would be rollan

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

CR∆ZYSirjaniBloomElementorial

Venom

KINGOF cr∆zy,ravens,blobs

PRINCEOF ice,wolves,phoenixes

ANIMALS RULE

I reject your reality, and substitute my own!Adam Savage

WRITER

Magician

ThreadGhost

ˆ∑嘆†ø∂ˆ´

Thumbnail avatar 4255ab1946

violetunicorn267

 

 

 

Ok time to do the quiz MYSELF:

1: What is your favorite food?

A: Lamb. Its my favorite kind of meat.

B: Anything that has pepper or any other kind of spice on it.

C: NOOODLESSSS!

D: I will eat absolutely anything as long as it isn't any sort of brain.

 

2: What is your ideal weapon?

A: A staff.

B: A bow or crossbow.

C: Any sort of axe or sword.

D: I just grab any random object and throw it at the attacker. Simple as that.

 

3: What is your ideal pet?

A: A dog. I am like one because I am fun and friendly and I like wide open spaces.

B: I am a cat person all the way! All the famous animals are cats like grumpy cat!

C: I simply adore fish. They are so pretty to look at and easy to take care of.

D: Anything as long as it isn't a walrus. I bet those things are so incredibly hard to babysit.

 

4: What are your best qualitlies:

A: Everyone says im a good leader.Im also smart and loyal.

B: I am friendly and I make friends easily. I also get along with animals really well.

C: I am intelligent and I am good at heaps of things. I also can pull off good looks.

D: I am witty and funny. I also am really good at making people smile.

 

5: What do you like to do in your spare time?

A: Explore. I love exploring.

B: Climbing trees and playing games with my friends.

C: Writing in my journal.

D: Sneaking up on my friend and putting a spider on his back. That's my afternoon.

 

6: My dream holiday is...

A:Climbing mountains and camping.

B: I wanna go to africa! It just sounds like such an interesting place and I love the animals!

C: Rowing down a long river and look at the wildlife and take pictures.

D: A city where I get to stay in a big hotel with room service.

 

7: What is your favorite spirit animals book?

A: Hunted. Devon Trunswick goes DOWN in that book and I hate devon.

B: The first book: Wild born. Abeke chooses what side she fights on and she chooses right.

C: Blood ties. When Meilin gets lost in the maze and then she finds out her spirit animal isn't useless after all.

D:Fire and ice. I just find it funny that the team eats seal brains and Tarik sings a song about them.

 

8: Your favorite colors?

A: Green and blue

B: Yellow and orange

C: Silver and pink

D: Dark blue. Just dark blue.

 

9: Are you a rebel?(lol i just decided to do this for the sake of doing it!)

A: NEVER I AM INOCCENT!

B: Not really but people think i am a rebel.

C: It depends.

D:I AM A REBEL THROUGH AND THROUGH!

 

10: What do you find annoying in people?

A: When people don't follow instructions.

B: When they betray you.

C: When they argue with me.

D: When they dont get my jokes.

 

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Greetings and Salutations.

Does anyone remember me?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thumbnail avatar 50cb94f84b

cloudburstfairy78

1. D

2. D

3. A

4. C

5. B

6. C

7. D

8. D

9. C

10. D

 

I'm Rollan, but I'm a girl. What would I be, Rollan's sister?

 

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Call me Coral

Earth Supporter

Wolf Lover

Sea Protector

The truth will out~Shakespear

Book addict

Save The Polar Bears

Boycott Pollution

Master Of Illusions

Totally CRAZY

Daughter of Poseidon

Member of Griffindor

Whenever there's Light, there is also Darkness~Me

Thumbnail avatar 7e99905417

tornadowave90

1. B

 

2. B

 

3. A

 

4. A/B

 

5. B

 

6. A

 

7. B (Abeke is AWESOME!!!!!)

 

8. C/D

 

9. B

 

10. B

 

 

That adds up to... *hold on*          ABEKE!!! (What a surprise, she's my absolute favorite book character in the entire Universe!)

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

~Tornado~

~Rey~Poet~Valence~

 

I'm a Star Wars Geek Jedi.

 

(Clarinetist in the Corner)

 

Talk less.... Smile more!

 

Why are you still reading this...? Scroll down!

Thumbnail avatar 4255ab1946

violetunicorn267

Ok here is my result= Meilin! WOO MY FAVE CHARACTER

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Greetings and Salutations.

Does anyone remember me?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thumbnail avatar fd40441989

blackpanther1408

Tie between Abeke and Rollan.

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Just scroll down, got nothing to sayOXD

 

Thumbnail avatar 323fe5ced1

darkdawn221

Lols I got Rollan and yet im a lady... Well wait thats not right because im a tomboy... Maybe I am rollan >:D

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Call Me Dark, Brooke the GC, Nightstalker the Nightwing, OR Tori

Do you think your weird?

Good.

Because those weird people are the ones

who change the world.

#Cleril is a fruit

 

 

 

 

 

I'VE BEEN SAYING THIS FOR YEARS! ADD NUMBER EIGHT (LORIEN LEGACIES) AND DAY (LEGEND) AND ALADDIN (ALADDIN) AND THEY ARE THE PERFECT TEAM!

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Swiftie

 

Potterhead

 

Narnian

 

Greencloak

 

Demigod

 

My Hogwarts House is Hufflepuff

 

My patronus is a hummingbird

 

 

My Spirit Animal is some sort of wild dog, or a badger.

Thumbnail avatar 1f36c0d5b2

wolfmaster55

1: What is your favorite food?

A: Lamb. Its my favorite kind of meat.

B: Anything that has pepper or any other kind of spice on it.

C: NOOODLESSSS! (LIVING THE ASIAN LIFE)

D: I will eat absolutely anything as long as it isn't any sort of brain.

 

2: What is your ideal weapon?

A: A staff.

B: A bow or crossbow.

C: Any sort of axe or sword.

D: I just grab any random object and throw it at the attacker. Simple as that.

 

3: What is your ideal pet?

A: A dog. I am like one because I am fun and friendly and I like wide open spaces.

B: I am a cat person all the way! All the famous animals are cats like grumpy cat!

C: I simply adore fish. They are so pretty to look at and easy to take care of.

D: Anything as long as it isn't a walrus. I bet those things are so incredibly hard to babysit.

 

4: What are your best qualitlies:

A: Everyone says im a good leader.Im also smart and loyal.

B: I am friendly and I make friends easily. I also get along with animals really well.

C: I am intelligent and I am good at heaps of things. I also can pull off good looks.

D: I am witty and funny. I also am really good at making people smile. (i try)

 

5: What do you like to do in your spare time?

A: Explore. I love exploring.

B: Climbing trees and playing games with my friends.

C: Writing in my journal.

D: Sneaking up on my friend and putting a spider on his back. That's my afternoon.

 

6: My dream holiday is...

A:Climbing mountains and camping.

B: I wanna go to africa! It just sounds like such an interesting place and I love the animals!

C: Rowing down a long river and look at the wildlife and take pictures.

D: A city where I get to stay in a big hotel with room service.

 

7: What is your favorite spirit animals book?

A: Hunted. Devon Trunswick goes DOWN in that book and I hate devon.

B: The first book: Wild born. Abeke chooses what side she fights on and she chooses right.

C: Blood ties. When Meilin gets lost in the maze and then she finds out her spirit animal isn't useless after all.

D:Fire and ice. I just find it funny that the team eats seal brains and Tarik sings a song about them.

 

8: Your favorite colors?

A: Green and blue

B: Yellow and orange

C: Silver and pink

D: Dark blue. Just dark blue.

 

9: Are you a rebel?(lol i just decided to do this for the sake of doing it!)

A: NEVER I AM INOCCENT!

B: Not really but people think i am a rebel.

C: It depends.

D:I AM A REBEL THROUGH AND THROUGH!

 

10: What do you find annoying in people?

A: When people don't follow instructions.

B: When they betray you.

C: When they argue with me.

D: When they dont get my jokes. (EVERYDAY)

 

YEET I GOT ROLLAN

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Hhhfd

Thumbnail avatar ac0ca306f8

catfairy2579

I'm Meilin

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

I'm Back!

 

Call me Felina

 

 

My sister is Megumi

 

I joined on February 26th 2017

 

 

 

I am a random thread stalker that no one knows

 

 

Don't get angry at me for anything I say

1.A

2.A

3.A

 4.A

5. A
6.A
7.A
8.A
9.A
10.A

 

 

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Thumbnail avatar 4111bec5b4

wolfdragon37424

I'm Abeke, apparantly.

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

¢αтѕн❖¢к 

 

 

        I'll see you in the future...

Thumbnail avatar ea66728fe7

livelyfire22

I'm Rollan, that's pretty  

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

    Sally

 

HAMMOCFLAVORED DRINK FAMILY

 

I have loved you all for years, and I will never stop.

My friends, my family, stay awesome.

 

#fluffeh

#rememberthelost

 

*you know you're missed when

someone puts you in their sig*

Thumbnail avatar 372ea3207c

decodingcobra325

T don't know why people don't choose Conor

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Thumbnail avatar 6a5407839a

birdfootball92

I got Rollan. That's probably because I'm always trying to make jokes

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

I'm social, kind, funny, caring, and happy to talk and meet people, but I want to be left alone sometimes...

Unless you're a chocolate chip cookie!

Kidding!

 

Thumbnail avatar 6a5407839a

birdfootball92

I got d, d, d, d, d, d, d, d, d, d.

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

I'm social, kind, funny, caring, and happy to talk and meet people, but I want to be left alone sometimes...

Unless you're a chocolate chip cookie!

Kidding!

 

Thumbnail avatar ea66728fe7

livelyfire22

Oops, I didn't mean pretty, I forgot that the emojis didn't work I meant pretty cool

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

    Sally

 

HAMMOCFLAVORED DRINK FAMILY

 

I have loved you all for years, and I will never stop.

My friends, my family, stay awesome.

 

#fluffeh

#rememberthelost

 

*you know you're missed when

someone puts you in their sig*

Thumbnail avatar 8bf0113d39

dogdragon1303

Why is this even...

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

 

Embyr

 

Proud Christian!

 

Send a fully armed battalion

 

Acting the goat

 

I'd rather stand with God, and be judged by the world, than stand with the world, and be judged by God.

 

Proud member of Mrs. Wolfe's Haven (RP)!

 

//hiss hiss Slytherin//

 

 

Thumbnail avatar 2ce3cde1a6

mummycat42

1: What is your favorite food?

A: Lamb. Its my favorite kind of meat.

B: Anything that has pepper or any other kind of spice on it.

C: NOOODLESSSS!

D: I will eat absolutely anything as long as it isn't any sort of brain.

 

2: What is your ideal weapon?

A: A staff.

B: A bow or crossbow.

C: Any sort of axe or sword.

D: I just grab any random object and throw it at the attacker. Simple as that.

 

3: What is your ideal pet?

A: A dog. I am like one because I am fun and friendly and I like wide open spaces.

B: I am a cat person all the way! All the famous animals are cats like grumpy cat!

C: I simply adore fish. They are so pretty to look at and easy to take care of.

D: Anything as long as it isn't a walrus. I bet those things are so incredibly hard to babysit.

 

4: What are your best qualitlies:

A: Everyone says im a good leader.Im also smart and loyal.

B: I am friendly and I make friends easily. I also get along with animals really well.

C: I am intelligent and I am good at heaps of things. I also can pull off good looks.

D: I am witty and funny. I also am really good at making people smile.

 

5: What do you like to do in your spare time?

A: Explore. I love exploring.

B: Climbing trees and playing games with my friends.

C: Writing in my journal.

D: Sneaking up on my friend and putting a spider on his back. That's my afternoon.

 

6: My dream holiday is...

A:Climbing mountains and camping.

B: I wanna go to africa! It just sounds like such an interesting place and I love the animals!

C: Rowing down a long river and look at the wildlife and take pictures.

D: A city where I get to stay in a big hotel with room service.

 

7: What is your favorite spirit animals book?

A: Hunted. Devon Trunswick goes DOWN in that book and I hate devon.

B: The first book: Wild born. Abeke chooses what side she fights on and she chooses right.

C: Blood ties. When Meilin gets lost in the maze and then she finds out her spirit animal isn't useless after all.

D:Fire and ice. I just find it funny that the team eats seal brains and Tarik sings a song about them.

 

8: Your favorite colors?

A: Green and blue

B: Yellow and orange

C: Silver and pink

D: Dark blue. Just dark blue.

 

9: Are you a rebel?(lol i just decided to do this for the sake of doing it!)

A: NEVER I AM INOCCENT!

B: Not really but people think i am a rebel.

C: It depends.

D:I AM A REBEL THROUGH AND THROUGH!

 

10: What do you find annoying in people?

A: When people don't follow instructions.

B: When they betray you.

C: When they argue with me.

D: When they dont get my jokes.

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

I am a greencloak

A demigod daughter of Hades

Magician of the house of life

A host of bast

Keeper

Wolves are shy and lovable creatures.

APFAMRTNU 

Club

Pronounced: "Apft-Mr-Tnuo-Mint"

 call me nightshade

"I'm not crazy. I prefer the term mentally hilarious" 

Thumbnail avatar e7f1e7d714

topazhamster42

Date: 2016

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

~Topaz

 

The world's not falling apart, its falling into place. We see only a few pieces of the puzzle while the creator sees them all.

 

✧Proud Christian✧

 

#Remember the Lost

#Moresigspace

Jade = twin

 

乐!
Thumbnail avatar bd9978a19c

wolffrost193

B, C, B, B, C, D, A, B, A, A

Three As, four Bs, two Cs, and one D. I am most similar to Abeke.

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

I always find myself down in the dumps by the end of the day, and I don't know why....

 

All good books have sad endings.

 

No fairy tales are true anymore.

 

Guess; what kind of person am I? 

B (everyone thinks I like spice too much)

D (One of my friends said "But if you throw a feather..." )

A (I have had 25 dogs in my life since I was five)

D (I can just say a joke!)

C (I have to keep my journal away from my little siblings...)

D (Lots of food!)

D (LOL...)

C (PRETTY!!!)

B (Mostly because of my OCs...)

D (MY JOKES ARE FUNNY!!)

 

A=1

B=2

C=1

D=5

 

YAS I GOT ROLLAN!!!

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Luna/Night/Star/Moon/Venus/Asteroid

 

I somehow have six gangs! (Each name is for a different gang)

 

Books! Games! Food!

A, A, A, B, A, B, D, B, A, B

 

Meilin=0

Rollan=1

Abeke=4

Conor=5

 

Yay, I got Conor!

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Fox Rain

 

Mom: Fox Pond

Dad: Fox Water

Brothers: Fox Storm, Fox Creek, Fox Puddle

Sisters: Fox Ocean, Fox Sea, Fox River, Fox Brook, Fox Stream, Fox Lake

 

I am a: Boy

I like any food that isn't a type of brain

My ideal weapon is a bow or crossbow

My ideal pet is a cat

I am friendly.

I like to write in my journal.

Staying in a hotel.

My favorite book is Wild Born.

My favorite colors are green and blue.

I am INNOCENT!

What I like least is betrayal.

 

 

Results:

 

A's: 2

B's: 5

C's: 1

D's: 2

 

 

I am an Abeke

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

I am Charlotte, or Charlie

 

Gang here!

 

Twix Puffball Snowdrop Gumdrop Rosie Sasha Noodles Gary Zane

Thumbnail avatar 7bb271c092

athleticbear159

Apparently I'm a Conor.

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

~❅(B)(E)(A)(R)❅~

 

-Gryffinpuff!

-ⓉⓄⓂⒶⓈ

-IMMA HERMES KID

-Competitive Sports!

-ESFP

 

#DANGERBEAR

 

InSanIS TrIPleT! 

 

Gang- Azalea, Polar, GRIZZ, Haven, Godspeed the Brave

 

Life doesn't give us purpose, we give life purpose. -Barry Allen(DA FLASH!!)